Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Vrijwilligers gevraagd!

Ben jij goalballer of betrokken bij goalball? En wil je graag je steentje bijdragen aan de organisatie van deze mooie sport? Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken mensen die bij goalballwedstrijden in Nederland als tafelaar achter de tafel kunnen plaatsnemen. Goedzienden zijn daarbij zeker welkom, maar juist slechtzienden worden uitgenodigd om mee te helpen. 

Als tafelaar bedien je de wedstrijdklok en zet je deze ‘start’ en ‘stop’ op de juiste momenten. Je stopt de tijd als de scheidsrechter fluit, oftewel een hoorbaar signaal. Zolang je de klok kunt waarnemen kun je hem dus ook bedienen. 

Als slechtziende tafelaar zal je nooit achter het in te vullen wedstrijdformulier gezet worden. En er zit altijd iemand bij je aan tafel die je kan helpen als er iets fout gaat in/met de bediening van de klok. Zo help je mee om de organisatie van de Nederlandse goalballcompetitie mogelijk te maken!

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar goalball@goalball.nl