Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Informatie Goalball competitie

Beste goalball verenigingen en vrijwilligers,

Zoals bekend heeft GSN in samenspraak met de TC Goalball al eerder de Goalball competitie van 2020-2021 geschrapt. De enigste reden om dit te doen komt door de nog steeds aanhoudende Corona crisis. Op dit moment ziet het er niet naar uit dat er op korte termijn iets georganiseerd kan worden. De gereserveerde dagen in april zijn dan ook door mij geannuleerd bij sporthal Lunetten. 

GSN en de TC gaan zidh richten op de organisatie van de komende Goalball competitie 2021-2022. Medio april ontvangen jullie van mij de inschrijfformulieren. Medio mei zullen we online een vergadering beleggen om de verenigingen en de vertegenwoordigers van onze officials de kans te geven in overleg te gaan met ons. 

We hopen dat jullie nog allemaal in goede gezondheid verkeren en dat we het komend seizoen elkaar weer gaan onmoeten bij competitie en toernooien. 

Met vriendelijke sportgroet, 

Namens de TC Goalball
Adriaan Vugts