Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Clinicgevers goalball gezocht!

Ben je op zoek naar een leuke sportieve bijbaan? Heb je ervaring met lesgeven en/of voor een groep staan? En heb je affiniteit met (gehandicapten)sport? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Gehandicaptensport Nederland is de sportbond van een aantal takken van sport, waaronder boccia en goalball. Vanwege de grote belangstelling voor clinics voor deze sporten, zijn wij opzoek naar nieuwe clinicgevers. De clinics zijn heel divers, voor basisschoolleerlingen, studenten, verenigingen en/of bedrijven.

Wie zoeken wij?

  • Clinicgevers door heel het land
  • Je bent verantwoordelijk, geduldig en sociaal
  • Je hebt ervaring met lesgeven en/of voor een groep staan
  • Je bent enthousiast en neemt van nature anderen mee in je enthousiasme
  • Je vindt het leuk om (verschillende) doelgroepen nieuwe activiteiten aan te leren en/of te laten ervaren

Heb je niet eerder van de sporten boccia en goalball gehoord? Geen probleem! Er zal een cursusdag worden georganiseerd waarbij je alles leert over deze sporten en de sport zelf gaat ervaren. Aan het einde van de dag zal er met elkaar geoefend worden in het aanbieden van een clinic.

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke sportieve bijbaan aan betreft werken in de gehandicaptensport. Daarbij krijg je een inkijkje in de organisatie Gehandicaptensport Nederland. Je kunt zelf aangeven welke clinics je graag wilt geven! Per dagdeel bieden we een vergoeding van € 50 exclusief reiskosten.

Solliciteren
Ben jij enthousiast? Stuur dan uiterlijk zaterdag 1 juli een korte motivatiebrief en CV naar clinics@gehandicaptensport.nl De gesprekken zullen digitaal plaatsvinden in de week van 10 t/m 16 juli. Houd deze week dus alvast vrij!