Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Goalball scholentoernooi in Rotterdam

Dinsdag 12 december is het zover; het goalball scholentoernooi in Rotterdam! Leerlingen van het voortgezet onderwijs gaan de strijd met elkaar aan om goalball scholenkampioen te worden! In totaal nemen 4-8 teams verdeeld over twee poules het tegen elkaar op.

Praktische informatie
Waar: Sporthal WION (Max Planckplaats 300, 3068 ZH Rotterdam)
Wanneer: Dinsdag 12 december 2023
Tijd: 10.00 – 14.00 uur

Goalball is een sport voor mensen met een visuele beperking, maar wordt ook gespeeld door goedziende mensen. Door dit toernooi willen we goedziende leerlingen laten ervaren dat er nog heel veel mogelijk is als je slecht of niet kunt zien en dat het leuk is om samen te sporten. Doordat iedereen tijdens het spel een geblindeerde bril draagt ervaren klasgenoten even hoe het is om niet te zien. Jij bent nu een keer in het voordeel. Doe mee en ervaar hoe fysiek, uitdagend en leuk deze speciale sport is. In samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam, Visio Rotterdam en de Johan Cruyff Foundation wordt het goalball scholentoernooi georganiseerd.

Heb je vragen over het goalball scholentoernooi? Neem contact op door een mail te sturen naar info@gehandicaptensport.nl.