Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Vrijwilligers EPC Rotterdam gezocht

Samen maken we de European Para Championships tot een succes!
Aankomende zomer vindt de allereerste editie van de 2023 European Para Championships. Van 8 t/m 20 augustus strijden 15.000 para atleten uit 45 verschillende landen voor de titel European Champion! Daarnaast kunnen atleten een ticket verdienen voor de Paralympische spelen 2024 in Parijs. Dit fantastische evenement vindt plaats in onze eigen wereldstad Rotterdam met Rotterdam Ahoy als hoofdlocatie. Het doel achter dit evenement is om een nieuwe standaard voor paralympische sporten te creëren en mensen te inspireren. Ook Goalball staat op het programma >>.

Zonder vrijwilligers is er geen European Para Championships. Vrijwilligers zijn van onmisbare waarde voor het organiseren van sportevenementen. Zo zijn er voor de European Para Championships honderden vrijwilligers nodig. Alle vrijwilligers melden zich aan via EventMakers: Het landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Wil jij met ons van de European Para Championships in Rotterdam een succes en feest maken? Meld je dan nu aan als EventMaker via deze link:
www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/ArticleID/168/European-Para-Championships-2023