Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Sportcommentator goalball voor EPC gezocht!

Van 8 t/m 20 augustus 2023 vinden de European Para Championships plaats in Rotterdam: 1.500 atleten uit 45 landen gaan met elkaar de strijd aan om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. Op 7, 12, 19 en 20 augustus is er een blindentribune in Ahoy, zodat iedereen die minder ziet de openingsceremonie en wedstrijden kan volgen via audiodescriptie.

Programma blindentribune
– Maandag 7 augustus: Openingsceremonie
– Zaterdag 12 augustus: Basketbal en goalball
– Zaterdag 19 augustus: Basketbal en badminton
– Zondag 20 augustus: Badminton en shooting

Voor goalball zijn we nog opzoek naar een (extra) sportcommentator. Ken jij de sport goalball en lijkt het jou leuk om op zaterdag 12 augustus commentaar bij de wedstrijden van goalball te geven? Meld je dan aan bij Lisa Snooy via l.snooy@gehandicaptensport.nl.