Ga naar inhoud Ga naar hoofd navigatie Ga naar footer

Een zesde plaats op het EK voor de Nederlandse Goalball heren

“De European Para Championships zijn voor ons voorbij. Wat een mooie ervaring waarbij goalball één van de tien sporten was, allemaal in Ahoy Rotterdam. Goalball heeft records gebroken voor online views (364 duizend in één dag) op de live stream en TikTok! Spelen voor veel enthousiaste supporters van zowel de Nederlandse goalball familie als neutrale supporters, muziek in dode spel momenten en een speaker maakt dat dit voor goalball een uniek evenement is geweest.

Het resultaat is niet waar we voor gekomen zijn, maar we leren en gaan door! Trots op deze groep mannen die veel op zich af hebben zien komen, veerkracht getoond hebben en veel geleerd hebben!“ aldus bondscoach Krista van Alten.